3 Gode massageapparater til ryggen

Har du problemer med dårlig ryg, så kan du reducere eller forebygge dine ryg smerter ved, at få massage med jævne mellemrum.

Professionel massage er desværre både dyrt og tidskrævende, hvilket er de primære grunde til, at folk ikke benytter sig af massage jævnligt.

Men der findes heldigvis en masse forskellige massageprodukter der både er billige, og kan bruges overalt, så du kan få massage der hjemme, på arbejdet eller hvor du ellers ønsker.

Ved at få massage med jævne mellemrum vil du opleve en masse fordele, og når du først har oplevet disse fordele, så vil du med garanti ikke leve uden dem.

Og med et godt massageapparat kan du drage nytte af alle disse fordele, når du bruger dem dagligt eller med jævne mellerum.

1. Massagepistol

En massagepistol kan give en effektiv og dybdegående massage overalt på din krop, og er uden tvivl det mest populære massageapparat på nuværende tidspunkt.

Det smarte ved massagepistolen er, at den er super kompakt og letvægt, og du kan dermed nemt have den med over alt.

Derudover har alle massagepistoler et batteri, hvilket også gør den yderst fleksibel, og du kan dermed nemt tage den med til steder, hvor der ikke er strøm tilgængeligt.

De fleste massagepistoler kan faktisk holde strøm helt op til 5 timer, og så får du som regel en smart rejsetaske med til opbevaring.

De fleste massagepistoler giver op til 3200 slag i minuttet, hvilket er med til at give den effektive og dybdegående massage.

Prisen på en massagepistol er ikke særlig høj, og du kan få en rigtig god massagepistol til under 1000 kr.

2. Massagepude

Massagepuden har været på markedet i mange år, og giver en såkaldt shiatsu massage, som er en japansk massagebehandling, som giver ny energi.

De fleste massagepuder har en strop, der gør den mulig at montere massagepuden på f.eks. en kontorstol på din arbejdsplads, så du kan nyde en god shiatsu massage samtidig med du udføre dit arbejde.

En massagepude er ofte også udstyret med varmeterapi, som har til formål at varme dine ømme muskler op samtidig med du får shiatsu massage.

Kombinationen af shiatsu massage og varmeterapi, giver en yderst effektiv massagebehandling.

3. Massagestol

Massagestolen har førhen i tiden kun være forbeholdt lufthavne, storcentre, mv. da prisen har været meget høj.

Men det har ændres sig gevaldigt, og du kan nu købe en massagestol helt ned til 5000 kr. hvilket har gjort at massagestolen har fundet sin vej ind til private forbruger.

En massagestol er uden tvivl det massageapparat der er det mest behagelige, da du blot skal læne dig tilbage i stolen, og så trykke på en knap, så får du en fuld kropsmassage.