Hvilken julekalender skal du købe til din partner?

De fleste af os elsker at få gaver, især når det kommer til jul. Men det kan være svært at finde på den helt rigtige gave til din partner. Her er en liste med fire forskellige julekalendere, som din partner helt sikkert vil blive glad for.


Chokoladejulekalenderen

Er din partner vild med chokolade? Så er en chokoladejulekalender lige noget for ham eller hende. De fleste butikker har et udvalg af chokoladejulekalendere, så du kan finde den helt rigtige. Glem ikke at tjekke indholdsfortegnelsen på emballagen, så du er sikker på, at der også er andre slags chokolader i julekalenderen – vi ved jo alle, at der er nogen, der foretrækker mælkechokolade, og andre, der foretrækker havregryn med mørk chokolade.

Vin julekalenderen

Er din partner vinelsker? Så overraske ham eller hende med en vin julekalender! Der findes mange forskellige slags vin julekalendere på markedet, og de fleste indeholder 12 forskellige vine. Hvis dette lyder som noget for din partner, kan det også være en god idé at tilføje et par glas til julekalenderen – pak dem bare ind i bobleplast og stil dem under træet.

Legetøjsjulekalenderen

En legetøjsjulekalender er en god idé til partners, der elsker at lege – både børn og voksne! De fleste butikker har et udvalg af legetøjsjulekalendere, hvoraf nogle er mere egnede til børn end andre. Vælg en legetøjsjulekalender med masser af forskelligt legetøj, så din partner ikke keder sig halfway through December!

Eventsjulekalenderen

Er din partner altid på udkig efter spændende events? Så kan en eventsjulekalender måske være lige noget for ham eller hende! De fleste byer har et udvalg af events i December måned – fra concerts til teaterforestillinger og alt derimellem. Køb billetterne nu og gem dem i julekalenderen – din partner vil takke dig!

Der er mange forskellige muligheder

Der er mange muligheder for julegaver – men hvis du vil give din partner den ultimative juleoplevelse, kan det være en god idé at investere i en julekalender. Vi har her givet dig fire bud på gode julekalender til din partner – nu er det op til dig at finde den helt rigtige!