Vægttab: 5 ting du kan gøre mere af i hverdagen

Der findes mange myter om fedtforbrænding. Nogle mener, at det kræver en hel masse motion for at tabe sig, og andre mener, at det handler om at spise sundt og undgå fedt. Det er dog ikke sandt! Der er nemlig mange ting, du kan gøre i hverdagen for at øge fedtforbrændingen uden motion. Vi har samlet 5 af dem her.

Undgå drikke med sukker

Sodavand, saft og energy drinks er rige på kalorier og sukker. De kan derfor være med til at øge din fedtprocent. Men du kan spare mange kalorier ved at drikke vand i stedet. Hvis du ikke kan lide at drikke rent vand, så kan du tilsætte et strejf af citron eller lime.

Spis fedtfattig mad

Undgå fedt og fedtfattige produkter, da de ofte indeholder mange kalorier. Spis i stedet fedtfattig mad som fisk, magert kød, æg, bælgfrugter og grøntsager. Og der findes mange gode fedtfattige alternativer til fede madvarer, så du behøver ikke gå på kompromis med smagen.

Hav mere samleje med din partner

Motion kommer i mange forskellige former, og ikke alle behøves at være sure pligter. Du kan nemlig også dyrke mere samleje med din partner, da det er fremragende motion, og derudover udløser samleje også en masse andre fordele. Hvis du trænger til at pifte sexlivet lidt op, så findes der utallige muligheder på nettet, og en af de mest populære er en Magic Wand massageredskab.

Lav flere praktiske ting der hjemme

Du kan forbrænde mange kalorier ved at gøre rent i hjemmet. Gå en tur med hunden istedet for bare at lukke den ud i haven. Tager du trappen i stedet for elevatoren eller rulletrappen, så forbrænder du også flere kalorier. Og hvis du har en have, så er der mange fede forbrændingsøvelser, du kan lave.

Gå i stedet for at tage bilen

Når det er muligt, så gå eller cykel i stedet for at tage bilen. Du kan forbrænde mange kalorier ved at gå, og det er godt for miljøet. Og hvis du går til og fra arbejde, så kan du nemt få en times motion i løbet af dagen.